24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Florin Cîțu: Singura soluție pentru revenirea la normalitate este vaccinarea

(VIDEO) Florin Cîțu: Singura soluție pentru revenirea la normalitate este vaccinarea

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că Maratonul Vaccinării a fost „un succes”. Peste 20.000 de persoane au fost vaccinate la Maratonul Vaccinării din București, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Un eveniment similar va avea loc peste trei săptămâni.

„Românii au înțeles că singura soluție pentru revenirea la normalitate este vaccinarea. Am mai spus-o, o spun din nou, că nu este nicio coincidență că avem o rată de infectare în scădere în același timp în care vedem și o rată mare de vaccinare. Ele merg mână în mână, nu este doar o corelație, este o relație de cauzalitate”, a spus premierul.

Vom avea tot Guvernul în stradă, miniștri, secretari de stat, la centrele de vaccinare

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că pentru a impulsiona campania de vaccinare a populației, miniștrii și secretarii de stat vor merge la centrele de imunizare pentru a sta de vorbă cu românii.

„Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă la centrele de vaccinare, miniștri, secretari de stat. Facem de săptămâna viitoare un fel de ședință de Guvern în stradă, vom vorbi cu cetățenii după ce ies de la vaccinare”, a spus premierul.

Declarație de presă susținută de Premierul României, Florin Cîţu.

Declarație de presă susținută de Premierul României, Florin Cîţu.

Posted by Partidul Naţional Liberal on Monday, May 10, 2021

Premierul României, Florin Cîțu, a vorbit despre scenariile pe care autoritățile le iau în calcul pentru marea redeschidere. El le cere în continuare românilor să se vaccineze, astfel încât măsurile de relansare să fie aplicate cât mai curând.

„Toate scenariile sunt pe masă. Persoanele care s-au vaccinat trebuie să-și poată continua viața.

De foarte multe ori când avem un obiectiv ambițios se spune că nu se poate. Am spus că putem să revenim la normalitate și avem dozele. Această campanie de vaccinare nu este campania mea, ci a Guvernului”, a precizat Florin Cîțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS