19.4 C
Craiova
duminică, 20 iunie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate 23 de ani de închisoare pentru o femeie care şi-a ucis soţul și i-a tranşat corpul

23 de ani de închisoare pentru o femeie care şi-a ucis soţul și i-a tranşat corpul

O femeie din Brăila, de 31 de ani, acuzată că şi-a ucis soţul, apoi i-ar fi tranşat trupul şi l-ar fi ascuns în mai multe locuri din curtea locuinţei, a fost condamnată de judecătorii Tribunalului Brăila la 23 de ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de cadavre, potrivit Agerpres.

Potrivit sentinţei date de Tribunalul Brăila, femeia a fost condamnată la 22 de ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor în condiţii de violenţă în familie şi la 3 ani închisoare pentru profanare de cadavre, iar în urma contopirii pedepselor au rămas cei 22 de ani închisoare, la care s-a adăugat un spor de un an de zile.

Sentinţa nu este una definitivă

Sentinţa nu este una definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Galaţi.

Femeia, mamă a doi copii, a fost trimisă în judecată ca principală suspectă pentru omor şi profanare de cadavre, după ce, în octombrie 2018, în curtea locuinţei sale au fost găsite părţi din trupul soţului, poliţist local, dat dispărut cu doi ani în urmă.

Bărbatul, poliţist local în comuna Viziru, fusese dat dispărut una dintre surorile sale

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, poliţist local în comuna Viziru, fusese dat dispărut una dintre surorile sale, după ce soţia lui le-a spus apropiaţilor că soţul i-a plecat la muncă în străinătate în decembrie 2016 şi nu mai ştie nimic despre el.

Conform anchetatorilor, în octombrie 2018, în timp ce făceau curăţenie într-un grajd al casei, rudele dispărutului au descoperit picioarele bărbatului.

Poliţiştii au fost alertaţi şi au deschis o anchetă la faţa locului, iar în urma cercetărilor au mai găsit în podul casei craniul bărbatului, iar în closetul din curte actele şi hainele fostului poliţist local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Euro 2020 / Spania, ținută în șah de Polonia....

Spania și Polonia au remizat, scor 1-1, în partida...

ȘTIRI GdS

O mașină care participa la un concurs off-road a...

O mașină a fost luată de ape în județul Covasna, în timpul unui concurs auto off-road. Din primele date în mașină erau două persoane, dintre...

63 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, confirmate...

3 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, confirmate în ultimele 24 de ore. România rămâne în întregime în scenariul verde

34.000 de absolvenţi de liceu din acest an nu...

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că 34.000 de absolvenţi de liceu din acest an nu s-au înscris la examenul de bacalaureat, dar şi...

O craioveancă a fost găsită decedată în propria locuință

O craioveancă a fost găsită decedată în propria locuință. A fost nevoie de pompieri ca să spargă ușa de la apartament. Deblocare acces locuinta...