10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIoana Mihăilă este propunerea USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății

Ioana Mihăilă este propunerea USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății

Medicul Ioana Mihăilă este propunerea USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății. Decizia a fost luată în ședința din această dimineață a conducerii Alianței, după ce coaliția a pus capăt aseară crizei generate de demiterea lui Vlad Voiculescu.

Ioana Mihăilă este fost preşedinte PLUS Bihor și medic endocrinolog. Ea a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății în mandatul lui Vlad Voiculescu.

Aceasta deţine împreună cu soţul său o clinică medicală, a candidat la Primăria Oradea şi, potrivit propriilor declaraţii, s-a înscris în PLUS din prima zi de existenţă a partidului. Ea deţine mai multe terenuri şi case în Oradea, are peste 400.000 de lei în conturi şi a acordat un împrumut de 20.000 de lei USR în campania electorală.

Aseară, după ședința coaliției, USR PLUS a anunțat că va veni în această dimineață cu o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. Anunțul a fost făcut abia după ce liderii coaliției au ajuns la un nou acord pentru continuarea guvernării în actuala formulă.

„Am intrat în această discuție în coaliție cu încrederea și nevoia că vom găsi soluțiile necesare pentru a asigura buna funcționare în continuare a coaliției – și le-am găsit. Le-am găsit pentru că toate forțele politice prezente în această coaliție s-au investit și ele cu aceste soluții. Ca urmare a înțelegerii din această seară, mâine vom face o propunere pentru un nou ministru al Sănătății, propunere pe care o veți afla mâine dimineață”, a spus președintele executiv al PLUS, Dragoș Tudorache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS