7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe crede ministrul Educației despre petrecerea lui Selly

Ce crede ministrul Educației despre petrecerea lui Selly

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat despre petrecerea vloggerului Selly că este „regretabil ce s-a întâmplat”, fiind în „contradicție flagrantă” cu alte acțiuni foarte responsabile ale acestuia.

„E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și nonresponsabile”, a declarat ministrul educației, potrivit Digi 24.

Întrebat dacă există pericolul ca alți tineri să ia drept exemplu această petrecere care a încălcat regulile din pandemie, Sorin Cîmpeanu a spus: „Ca om de media, știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul”, a adăugat ministrul educației. „După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a completat Sorin Cîmpeanu.

Poliția Ilfov s-a sesizat din oficiu

Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov, la o petrecere alături de prieteni. Din imaginile postate chiar de către acesta pe rețelele de socializare, Poliția Ilfov s-a sesizat din oficiu și a transmis amenzi de cel puțin 15.000 de lei, „pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”. La petrecerea lui Selly a participat și manelistul Țancă Uraganul care a cântat și s-a fotografiat cu vlogger-ul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS