10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFosta patroană de magazine, devenită manager de spital, a angajat un mecanic auto ca administrator

Fosta patroană de magazine, devenită manager de spital, a angajat un mecanic auto ca administrator

La Spitalul de Psihiatrie Săpunari, din comuna Lehliu, Călărași, angajările au mai multă legătură cu politica decât cu medicina. Unitatea medicală este condusă de o juristă care a lucrat, până nu demult, ca administrator al magazinelor familiei, potrivit Digi 24.

După ce a fost delegată manager de președintele Consiliului Județean Călărași, Laura Stamate a numit în funcția de administrator al spitalului un consilier local PSD din comuna Dor Mărunt, cunoscut pentru experiența în mecanică auto. Nici activitatea sindicală din spital n-a rămas nepolitizată. Liderul sindical al spitalului de Psihiatrie Săpunari, afiliat SANITAS, este chiar președintele filialei PSD Lehliu Sat.

Săptămâna trecută, Digi24 a prezentat situația Spitalului de Psihiatrie Săpunari, manageriat, din ordinul președintelui Consiliului Județean Călărași, de o membră PSD specializată în administrarea magazinelor proprii din Lehliu Gară și comuna Dor Mărunt.

Este vorba despre Laura Stamate, absolventă a facultății de Drept din cadrul universității Spiru Haret.

Laura Stamate, managerul spitalului de psihiatrie Săpunari: Dacă dumneavoastră aveți această capacitate de a judeca ce este moral și imoral… sunteți liber să…

Reporter: Păi eu v-am întrebat unde ați mai profesat. Mi-ați spus că în cadrul societății dumneavoastră! Laura Stamate: Nu vă răspund la niciun fel de probleme, domnul președinte al Consiliului Județean a spus că va face o conferință în viitorul apropiat. Este păcat că aveți un brand, Digi24, de renume, și este păcat că procedați la o astfel de situație.

După difuzarea reportajului, la redacție au ajuns diverse informații scrise și audio care scot la iveală politizarea acută a unității sanitare de psihiatrie. Iată sesizarea telefonică a unui localnic din Lehliu Sat. La solicitarea sa, vocea sa a fost distorsionată.

Citește continuarea pe Digi 24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS