6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO. Viscolul închide drumurile în nordul țării

VIDEO. Viscolul închide drumurile în nordul țării

-

Şase sectoare de drumuri judeţene din Botoşani sunt închise circulaţiei, sâmbătă dimineaţă, din cauza viscolului puternic care a afectat Nordul şi Estul judeţului, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean (CJ).

Oficialii CJ informează că este închis traficul rutier pe următoarele sectoare de drum judeţean: Coţuşca – Rădăuţi Prut (DJ 282), Mileanca – Coţuşca (DJ 293), Avrămeni – Mitoc (DJ 294A), Borolea – Zahoreni (DJ 294 C), Dângeni – Hăneşti (DJ 282) şi Dângeni – Mihălăşeni (DJ 294).

„Viscolul pune mari probleme în Nordul şi Estul judeţului. În această dimineaţă (sâmbătă dimineaţă n.r.) sunt închise şase sectoare de drum din cauza zăpezii, sectoare pe care se acţionează cu toate forţele, dar din cauza viscolului puternic activitatea drumarilor este îngreunată şi chiar anihilată pe anumite sectoare. De exemplu, vineri noapte s-a acţionat la Coţuşca şi, imediat ce drumul a fost deszăpezit, viscolul l-a blocat din nou”, se precizează în comunicatul CJ.

Trei drumuri naționale, închise

Pe de altă parte, trei drumuri naţionale din judeţul Botoşani sunt închise circulaţiei până în jurul orei 11,00, a anunţat, sâmbătă, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

Potrivit sursei citate, din cauza viscolului, circulaţia este întreruptă de vineri seară pe drumurile naţional DN24C Bădărăi – Româneşti; DN29 Botoşani – Manoleasa şi DN29A Hudeşti – Rădăuţi-Prut.

De asemenea, DRDP Iaşi informează că un al patrulea drum, DN 29D Botoşani – Ştefăneşti, care a fost închis vineri seară, a fost redeschis traficului sâmbătă dimineaţă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS