16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInfluencerii, printre primii vaccinați în Indonezia

Influencerii, printre primii vaccinați în Indonezia

Mai mulți influenceri de pe Instagram din Indonezia au fost printre primii care au fost vaccinați anti-Covid.

Influencerii de de Instagram din Indonezia au fost printre primii care au primit vaccinul împotriva coronavirusului. La scurt timp, unul dintre ei a fost surprins în timp ce participa la o petrecere la câteva ore după ce primise serul.

Președintele Joko Widodo a demarat miercuri acțiunea de inoculare a națiunii cu ajutorul vedetei TV locale Raffi Ahmad, care ar fi urmărit de peste 50 de milioane de persoane pe rețeaua de socializare.

„Nu vă temeți de vaccinuri”, a postat acesta pe contul personal.

Câteva ore mai târziu, fotografiile îl surprindeau pe Raffi petrecând fără mască și ignorând toate restricțiile și distanțarea socială.

Un oficial înalt al ministerului Sănătății a precizat că „atunci când sunteți vaccinat, trebuie să respectați în continuare regulile”.

În urma criticilor, vedeta de pe rețelele de socializare și-a cerut scuze public. Poliția a declarat că cercetează dacă a încălcat legea.

Cu toate acestea, oficialul Ministerului Sănătății a declarat că decizia de a include influencerii în prima etapă de de vaccinare face parte dintr-o strategie deliberată de comunicare.

Un sondaj efectuat luna trecută a arătat că doar 37% dintre cetățenii din Indonezia au spus că sunt dispuși să se vaccineze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS