17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele Klaus Iohannis se vaccinează astăzi public

Președintele Klaus Iohannis se vaccinează astăzi public

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să se vaccineze public, în cursul acestei zile, în cadrul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-Covid-19, anunță agerpres.

Președintele Iohannis a anunțat acest lucru marți, într-o conferință de presă ținută la Palatul Cotroceni.

„Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri, în 15 ianuarie, începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, preciza Klaus Iohannis. 

„Vaccinarea, singura soluție pentru întoarcerea la normalitate”

„Vaccinarea în masă reprezintă singura soluţie pentru a ne întoarce, cât mai rapid, la normalitate şi a ne relua în siguranţă toate activităţile care ne-au lipsit enorm în ultimul an. De succesul campaniei de vaccinare depind în egală măsură relansarea economiei şi evitarea unor crize profunde, ale căror efecte pot lăsa urme adânci în societate, educaţie şi economie”, a mai spus președintele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS