3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Cîţu speră că ordonanţa pentru finanţarea centrelor de vaccinare va fi gata până vineri

Premierul Cîţu speră că ordonanţa pentru finanţarea centrelor de vaccinare va fi gata până vineri

Premierul Florin Cîţu şi-a exprimat speranţa, în conferința de presă susţinută azi la Palatul Victoria, că ordonanţa de urgenţă privind finanţarea centrelor de vaccinare va fi elaborată până vineri, transmite agerpres.

El a precizat că este importantă stabilirea unor criterii clare, astfel încât „nota de plată” să nu fie „supraevaluată”.

„Este o ordonanţă care este în procedură de avizare. Sper să fie gata până vineri. Trebuie clarificat mecanismul de plată. Cred că mergem într-o direcţie, aşa cum am folosit şi până acum, prin Ministerul Sănătăţii, cu decontare de la bugetul de stat. Vreau să fiu foarte atent la criterii, pentru că au fost situaţii în trecut când nota de plată a fost supraevaluată, să spunem aşa, şi vreau să mă asigur că avem criterii clare, prin care se definesc aceste cheltuieli, care pot fi decontate prin Ministerul Sănătăţii, de la bugetul de stat”, a arătat el într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS