17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVedete ale fotbalului vor ajuta Uniunea Europeană să promoveze vaccinul anti-COVID

Vedete ale fotbalului vor ajuta Uniunea Europeană să promoveze vaccinul anti-COVID

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus că vedete ale fotbalului vor ajuta Uniunea Europeană să risipească scepticismul cu privire la vaccinuri. Anunțul a fost făcut la summitul Consiliului European de joi.

Von der Leyen a oferit câteva detalii despe planurile Comisiei pentru campania de comunicare provaccin, care va fi lansată în două etape, spun surse de la Bruxelles, citate de Politico.

Prima fază a campaniei va „explica” ce înseamnă vaccinurile

Prima fază a campaniei va „explica” ce înseamnă vaccinurile, în toate limbile din Uniunea Europeană. În a doua etapă, campania va avea ca scop să încurajeze oamenii să se vaccineze, cu ajutorul unor influenceri precum „vedetele fotbalului din UEFA”, a spus von der Leyen.

Șefa Comisiei Europene a îndemnat țările UE să-și accelereze pregătirile pentru lansarea campaniilor de vaccinare

Șefa Comisiei Europene a îndemnat, de asemenea, țările UE să-și accelereze pregătirile pentru lansarea campaniilor de vaccinare.

Vaccinul Pfizer-BioNTech, primul care ar urma să fie aprobat de Agenția Europeană a Medicamentelor, are nevoie de capacități speciale de stocare și distribuție, la temperaturi foarte scăzute. Von der Leyen a cerut liderilor din statee UE să se asigure că infrastructura este finalizată până la momentul aprobării vaccinului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS