22.6 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiderul clanului Duduianu a murit în pușcărie

Liderul clanului Duduianu a murit în pușcărie

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat în urmă cu o lună pentru mai multe afecțiuni, informează Mediafax, citată de hotnews.

Reprezentanții Penitenciarului Spital Mioveni au transmis că Nicolae Duduianu a murit marți.

„La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Surse judiciare spun că este vorba de Nicolae Duduianu, liderul clanului Duduianu.

Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate.

În conformitate cu prevederile legale s-au informat aparținătorii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Edi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS