14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițistul găsit ieri împușcat s-ar fi sinucis din cauza unor probleme personale

Polițistul găsit ieri împușcat s-ar fi sinucis din cauza unor probleme personale

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Ioan Adrian Alexe, a declarat astăzi, pentru AGERPRES, că din cercetările desfășurate a rezultat că în cazul poliţistului găsit împuşcat în cap joi este vorba de sinucidere pe fondul unor probleme personale, anunță agerpres.

„În acest moment aşteptăm rezultatul necropsiei, dar, pe fondul cercetărilor la faţa locului, nu există niciun dubiu că a fost vorba de un act suicidal pe fondul unor probleme personale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Potrivit unor apropiaţi, poliţistul care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare se afla în proces de divorţ, dar prin comportamentul lui la locul de muncă nu a dat de gândit colegilor că va recurge la un astfel de gest.

S-a împușcat în cap cu arma din dotare

Ajutorul şefului de post din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, a fost găsit împuşcat în cap, joi, 26 noiembrie. Un trecător a observat pe DC 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, că într-o maşină se află o persoană plină de sânge şi a alertat autorităţile.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că este vorba de ajutorul şefului de post din localitatea Găiseni, un bărbat în vârstă de 29 de ani care se afla în timpul liber, în maşina personală, împuşcătura în cap fiind produsă cu arma din dotare.

Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcţia de ajutor de şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS