23.9 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCriminalul în serie Peter Sutcliffe, supranumit "Spintecătorul din Yorkshire", a murit de COVID-19

Criminalul în serie Peter Sutcliffe, supranumit „Spintecătorul din Yorkshire”, a murit de COVID-19

Criminalul britanic Peter Sutcliffe, supranumit „Spintecătorul din Yorkshire” după ce timp de cinci ani a înjunghiat şi a omorât în bătaie cel puţin 13 femei, a decedat după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, potrivit The Guardian.

Criminalul în serie a murit în spital, a declarat un purtător de cuvânt al Prison Service. El a fost arestat în 1981 şi a pledat vinovat pentru 13 capete de acuzare pentru crimă şi 7 pentru tentativă de crimă. Peter Sutcliffe şi-a petrecut restul zilelor în închisoarea Frankland din comitatul Durham.


Potrivit The Guardian, el a murit la Spitalul Universitar din North Durham, situat în apropierea închisorii.


În vârstă de 74 de ani, Peter Sutcliffe a fost tratat în urmă cu două săptămâni pentru un posibil atac de cord şi a fost ulterior transportat înapoi în închisoare. A fost, însă, internat din nou după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, Sutcliffe avea o stare de sănătate precară, era obez şi avea diabet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS