24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘeful ISU Dobrogea a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Șeful ISU Dobrogea a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, Daniel-Gheorghe Popa, a murit după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 și internat într-un spital din București, scrie hotnews, citând Mediafax.

Conform surselor locale citate, colonelul Daniel-Gheorghe Popa a murit astăzi, într-un spital din București. Acesta avea 57 de ani și se afla la comanda ISU Dobrogea din 2016.

Duminică, ISU Dobrogea anunța că 10 cadre ale instituției, între care și colonelul Daniel-Gheorghe Popa, au fost diagnosticate cu Covid-19:

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa este una dintre instituţiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care si domnul inspector-şef, au venit în contact cu acest virus şi s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operaţională nu a fost afectată de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfăşoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă”.

Sursa citată preciza că şeful ISU este internat într-un spital din Bucureşti, iar starea sa de sănătate este stabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS