17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJoe Biden taxat pentru momentele de confuzie din Philadelphia

Joe Biden taxat pentru momentele de confuzie din Philadelphia

Candidatul democrat la președinție, Joe Biden, a făcut o gafă verbală în timp ce vorbea în Philadelphia în ziua alegerilor. Și-a încurcat nepoatele și a dat să-l prezinte alegătorilor pe fiul său Beau, care … a murit în 2015. Acesta este fiul meu Beau Biden, pe care mulţi dintre voi l-aţi ajutat să fie ales în Senatul din Delaware. Aceasta este nepoata mea Natalie”, a spus el luând-o de umeri pe o altă nepoată, Finnegan. Dându-şi seama de greşeala comisă, septuagenarul şi-a revenit şi a continuat pe un ton confuz: “O, nu, aşteaptă, nu este cea potrivită”. Apoi a luat-o pe cealaltă nepoată, Natalie, de umeri.

Gafa verbală a fost rapid capturată de echipa de campanie a lui a Trump. Donald Trump îl acuză de senilitate, fără a merge însă atât de departe încât să folosească acest cuvânt. De altfel, aceste gafe ale lui Biden au ajuns motiv de ”meme”-uri, pe rețelele de socializare.

Trump, în vârstă de 74 de ani, face, de asemenea, gafe în mod regulat, atât verbal, cât și pe Twitter, dar insistă că are toate „cele mai bune cuvinte”. Biden îl menționează pe Beau cu aproape fiecare ocazie publică. În calitate de procuror general al Delaware din 2007 până în 2015 și rezervist al armatei care a servit în Irak, Beau cochetase cu ideea de a urma pașii tatălui său în Senat și părea destinat să ajungă pe scena națională. Biden începuse dimineața cu o vizită la biserica din Delaware, unde Beau este înmormântat alături de prima soție și fiica lui Biden, care au murit într-o epavă de mașini în 1972.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS