7.6 C
Craiova
duminică, 28 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateGeorgia, noi restricţii pentru a opri răspândirea noului coronavirus

Georgia, noi restricţii pentru a opri răspândirea noului coronavirus

Georgia a impus noi restricţii în efortul de a opri răspândirea noului coronavirus. Anunţul a fost făcut astăzi de guvernul georgian, potrivit Reuters.

Portul măştii a devenit obligatoriu atât în interior, cât şi în exterior. Toate restaurantele şi cafenelele din această fostă republică sovietică trebuie să închidă la ora locală 22.00. Învăţământul online în şcoli şi universităţi va continua până pe 25 noiembrie în zece mari oraşe ale Georgiei, inclusiv în capitala Tbilisi.

Toate evenimentele sociale, interzise

Toate evenimentele sociale, precum nunţile, priveghiurile, petrecerile de zile de naştere şi de botez rămân interzise, a informat guvernul georgian într-un comunicat.

Georgia, care şi-a ridicat starea de urgenţă pe 22 mai, a fost scoasă în octombrie de Centrul american pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) de pe lista ţărilor „zona verde”, din caza creşterii accentuate a numărului de contaminări de la începutul lui septembrie.

Ţară din Caucazul de Sud cu 3,7 milioane de locuitori, Georgia a înregistrat până acum 44.522 de contaminări cu noul tip de coronavirus, dintre care 362 astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tone de deșeuri, descoperite cu drona în Sintești

Tone de deșeuri au fost descoperite cu drona, în...

ȘTIRI GdS