16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFocar de Covid-19 în parlamentul rus

Focar de Covid-19 în parlamentul rus

Deşi Rusia susține că vaccinul anti-Covid-19 înregistrat este eficient, 38 de parlamentari ruși sunt internați în spital din cauza noului coronavirus, scrie dcnews.

Informaţia a fost făcută publică de preşedintele camerei inferioare a parlamentului rus, Duma de Stat, Viaceslav Volodin. El l-a informat pe Vladimir Putin că 38 de parlamentari ai Rusiei sunt internați în spital în acest moment, din cauza infectărilor cu Covid-19, se arată într-un comunicat.

„Situația nu este ușoară. Corpul colegial este obligat să se reunească, așa că, de fiecare dată, în ciuda faptului că trecem testul, vedem că tot mai mulți dintre colegii noștri sunt bolnavi. Astăzi sunt 38 de deputați internați în spital, iar unul este în terapie intensivă. Știți că un deputat a murit în urma pandemiei.

Desigur, luăm anumite măsuri pentru ca parlamentul să funcționeze, dar dacă vă uitați la rezultatele perioadei care a trecut, avem 91 de deputați care au fost bolnavi sau sunt bolnavi acum.

Prin urmare, facem totul pentru a introduce noi forme de activitate acolo unde este posibil, trecând la lucrări la distanță, de exemplu, în cadrul comisiilor, sau la videoconferințe. Dar nu putem face acest lucru în cadrul organizării activității Parlamentului“, i-a comunicat Volodin lui Putin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS