20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără abandonată la naştere şi-a regăsit tatăl şi a avut cu el o aventură

O tânără abandonată la naştere şi-a regăsit tatăl şi a avut cu el o aventură

O tânără din Negreşti-Oaş, abandonată la naştere şi dată spre adopţie la vârsta de un an, şi-a regăsit, la majorat, părinţii biologici. S-a îndrăgostit de tatăl natural, cu care a şi avut relaţii sexuale. Vecinii le-au sărit în cap şi au ajuns în instanţă pentru incest, dar au fost achitaţi, scrie adevarul.

Până la vârsta majoratului, tânăra a locuit cu familia sa adoptivă. A aflat cine sunt părinţii ei naturali în 2017, când a intrat în posesia unor documente, şi a plecat să-i caute. I-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare şi a făcut, pe loc, o pasiune pentru tatăl biologic.

Incestul a ieşit la iveală când concubina bărbatului, mama naturală a fetei, a înţeles că cei doi au relaţii sexuale. Mai mult decât atât, bărbatul i-a explicat femeii cu care-şi împărţise viaţa că s-a îndrăgostit de fiică şi că vor să trăiască împreună.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei abia după ce a ajuns la urechile sătenilor. Oamenii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l linşeze. Fata a fost cea care a sunat la poliţie, de teamă pentru bărbat.

Citeşte continuarea articolului aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS