8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul de fidelitate "Dorinţe Împlinite" oferit de KRUK îţi asigură un ajutor semnificativ

Programul de fidelitate „Dorinţe Împlinite” oferit de KRUK îţi asigură un ajutor semnificativ

Jucător activ pe segmentul de piaţă dedicat achiziţiilor de portofolii de creanţe din România, KRUK România SRL administrează numeroase cazuri, cu valoare nominală de miliarde lei. Această companie face parte din Grupul KRUK, liderul pieţei de management al creanţelor din Europa Centrală, cu activitate în nouă țări.

KRUK este compania care a iniţiat în România modelul de colectare a datoriilor într-un mod amiabil şi, pentru a face cunoscută implementarea acestui model, a desfăşurat campanii de comunicare în masă, care se adresau celor cu datorii. Canalele de comunicare au fost şi continuă să fie diverse – de la TV, la presa scrisă, online şi social media. Comunicarea media a avut ca scop informarea clienţilor şi, în general, a publicului larg, cu privire la faptul că au la îndemână modalităţi avantajoase de a-şi plăti datoriile.

Reprezentanţii companiei nu lucrează împotriva clienţilor cu dosare la KRUK ci dimpotrivă, le propun acestora angajamente viablile de plată, în care singuri să stabilească valoarea unei rate, în funcţie de venituri. Eşalonarea datoriilor în rate convenabile se materializează în soluţii pentru clienţi.

KRUK România nu doar că are angajaţi care fac tot ceea ce este posibil pentru a-şi ajuta clienţii să plătească la timp ratele şi, datoriile, la modul general, ci vine în întâmpinarea acestora şi cu programe prin care le răsplătește acestora loialitatea. Un astfel de program este şi „Dorinţe Împlinite”, creat cu scopul de a stimula rambursarea datoriilor la timp.

Cine poate adera la programul „Dorinţe Împlinite” şi care sunt avantajele de care beneficiază?

Programul „Dorinţe Împlinite” este supus unui regulament. Pentru a afla dacă îndeplinesc termenii şi condiţiile pentru a adera la program, clienţii KRUK trebuie să contacteze compania şi să ceară mai multe detalii. În urma analizei dosarului la KRUK, clienţii primesc toate detaliile de care au nevoie pentru a lua o decizie cu privire la „Dorinţe împlinite”.

Alte beneficii ale clienţilor KRUK care aleg să plătească amiabil datoria:

  • în lunile octombrie şi noiembrie, la momentul întocmirii angajamentelor de plată, clienţii companiei pot să beneficieze de un discount semnificativ .
  • pe de altă parte, clienţii care nu au de respectat un grafic de rate şi care urmăresc să achite în întregime sumele pe care le datorează, primesc un discount suplimentar atunci când plătesc integral datoria în lunile octombrie sau în noiembrie.

Condiţii de înscriere în Program

Orice participant la Program se poate considera înscris doar dacă respecta următoarele condiţii:

  • completează şi semnează Angajamentul de plată;completează şi semnează Declaraţia de Participare;
  • achita integral şi la termen prima rata menţionată în Angajamentul de plată.

Cum se obţin codurile de achiziţie a premiilor?

„Dorinţe împlinite” are la bază o platoformă în care punctele acumulate odată cu plata ratelor la KRUK se transformă în bani.

1 RON achitat=1 punct= 0.008 RON

Cu banii strânşi prin programul „Dorinţe împlinite”, clienţii KRUK pot comanda coduri cadou de la furnizori renumiţi. În platfomă vor descoperi o gamă largă de produse din care aceştia pot alege. Mai mult, ţinând cont de contextul actual, compania vine în ajutorul clienţilor cu datorii şi le permite să îşi achite ratele viitoare folosind punctele acumulate, simplu şi rapid.

În ideea în care opinia participanţilor la Program este foarte importantă pentru companie, aceştia pot lăsa recenzii pe platforma e-KRUK prin care să le comunice şi altor persoane interesante impresii despre experienţa dobândită în timpul Programului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS