10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe opreşte apa rece în Valea Roşie

Se opreşte apa rece în Valea Roşie

S.C. Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în cartierul Valea Roșie, în ziua de 20 octombrie 2020, între orele 11:00 – 12:30.

Furnizarea va fi întreruptă pe Strada Caracal, în porțiunea de la intersecția cu Strada Anul 1848 până la Complexul Comercial Bănie. Întreruperea alimentării cu apă potabilă este necesară în scopul înlocuirii vanelor de alimentare a Batalionului 20 Infanterie Dolj.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din zona menționată, după cum urmează: Batalionul 116 Logistic „Iancu Jianu”; Batalionul 20 Infanterie Dolj; Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Odobleja”; Supermarket LIDL.

Valea Roşie rămâne marţi fără apă
Valea Roşie rămâne marţi fără apă

„Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.ConducereaCompaniei de Apă Oltenia”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS