10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă o mireasă a fost confirmată cu COVID-19

Încă o mireasă a fost confirmată cu COVID-19

O asistentă medicală ATI de la Spitalul orăşenesc Marghita, proaspăt soție de polițist, a fost confirmată cu COVID-19. Cei doi s-au căsătorit sâmbăta trecută, iar nunta a avut loc într-un local din Marghita, unde au fost peste 100 de invitaţi, scrie eBihoreanul.ro. Reamintim că tot în Bihor, la Oradea, sâmbăta trecută a avut loc o nuntă cu peste 350 de invitați, iar ulterior mireasa a fost confirmată cu COVID-19.

Conform sursei citate, tânăra a fost evaluată medical, vineri, la Spitalul din Marghita, şi se simte bine, neavând simptome specifice bolii, iar în cazul soțului său a fost dispusă plasarea în carantină pentru 14 zile.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Bihor le-au solicitat vineri celor doi miri să prezinte lista cu invitaţii pe care i-au avut la nuntă, urmând să declanşeze o anchetă epidemiologică în caz. „Vom discuta cu doamna, vom vedea câţi oameni au fost, cine va trebui să intre în carantină”, a declarat pentru BIHOREANUL şefa DSP Bihor, Daniela Rahotă.

Potrivit unor surse din Poliţia Bihor, tânărul, care lucrează ca agent la Poliţia Marghita, le-ar fi declarat şefilor săi că nu a avut colegi printre invitaţi, iar nunta ar fi fost în aer liber, respectând numărul regulamentar de invitaţi, adică de 100 de persoane.

În fotografiile şi înregistrările postate de tânără pe Facebook pot fi văzuți invitaţi stând la mese amenajate și în interior şi dansând și în spaţiul închis.De altfel, pe contul ei de socializare au fost postate până joi o serie de filmuleţe şi fotografii de la petrecere, în care mirii dansau împreună cu invitaţii și se pozau împreună cu ei. Vineri, atât contul de Facebook al tinerei, cât şi cel al soţului ei au fost închise, scrie publicația locală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS