11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Două decese și 8 cazuri noi de COVID

Gorj: Două decese și 8 cazuri noi de COVID

Direcția de Sănătate Publică Gorj a înregistrat încă două decese din cauza COVID. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 631 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată; 1.936 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 1738 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 87 persoane au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă două decese: bărbat în vârstă de 89 ani- comorbidități: boală mitrală degenerativă, stenoză aortică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă și fibrilație atrială; bărbat în vârstă de 81 ani- comorbidități: cardiopatie ischemică, fibrilație atrială, hepatită cronică și hematom parietal abdominal.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 12001 teste, din care 15 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 8 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 7 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public; 1 test pozitiv de la un laborator din sistemul privat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS