17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate31 de angajaţi, testaţi pozitiv cu COVID-19 la o firmă din Câmpina

31 de angajaţi, testaţi pozitiv cu COVID-19 la o firmă din Câmpina

Autorităţile au raportat astăzi un nou focar de COVID-19 în Prahova. Acesta este înregistrat la un agent economic din municipiul Câmpina, unde 31 de angajaţi au fost testaţi pozitiv, potrivit Agerpres.

Firma în cauză are 83 de angajaţi, 31 dintre ei fiind infectaţi cu noul coronavirus, potrivit datelor comunicate de Prefectura Prahova. Contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi. A fost dezinfectat locul de muncă, iar conducerea unităţii respective a dispus reorganizarea temporară a activităţii cu restrângerea ei.

În Prahova sunt active 11 focare de COVID-19

În Prahova sunt active 11 focare de COVID-19, cu un total de 230 de persoane testate pozitiv. Acestea sunt distribuite astfel: patru la agenţi economici; două în instituţii publice (DSP şi Primăria Blejoi); patru la centre medico-sociale (dintre care două sunt private, două în subordinea DGASPC) şi unul la un centru de plasament minori, tot din subordinea DGASPC Prahova.

3.834 de persoane, confirmate cu coronavirus în judeţul Prahova

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus 3.834 de persoane. Dintre acestea, 907 sunt raportate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova ca fiind cazuri active. Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 132 de prahoveni au decedat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS