5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFocar de COVID-19 la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş

Focar de COVID-19 la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş

În judeţul Timiş, numărul focarelor COVID a crescut la nouă. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a identificat, în ultimele 24 de ore, zece noi cazuri pozitive la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), conform Agerpres.

Cornelia Bubatu, purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, a precizat, vineri, că sunt în derulare 38 de anchete epidemiologice, în timp ce nouă focare COVID sunt în supraveghere epidemiologică.
Focarele sunt la o unitate de procesare a cărnii din Timişoara (219 cazuri confirmate); o comunitate din comuna Gottlob (11 cazuri); Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Timişoara (patru cazuri); un centru de minori (trei cazuri); Spitalul Judeţean Timişoara (21 de cazuri); două unităţi economice distincte (cu 17, respectiv opt cazuri); IPJ (10 cazuri) şi zona Făget (71 de cazuri).

În ultimele 24 de ore au intrat în carantină 177 de persoane

Instituţia Prefectului Timiş a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au intrat în carantină 177 de persoane şi în izolare – 80 de persoane. În carantină instituţionalizată sunt acum două persoane.
De asemenea, în acelaşi interval au fost efectuate 1.699 de teste. Au fost confirmaţi cu noul coronavirus 54 de pacienţi. Astăzi de dimineaţă erau internate 214 persoane cu SARS-CoV-2, dintre care 21 sunt pe secţiile ATI.

91 de decese la nivelul judeţului, începând din luna martie

Numărul total de cadre medicale confirmate COVID-19 de la debutul pandemiei a ajuns la 170.
Începând din luna martie au fost înregistrate 91 de decese la nivelul judeţului, cu două cazuri în ultimele 24 de ore.

Citeşte şi: Mexicul prelungește închiderea frontierei cu SUA până la 21 septembrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS