17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Percheziţii în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează, astăzi, cinci percheziţii domiciliare în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții de la Parchetul Capitalei, în cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, declară Parchetul Capitalei.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS