22.8 C
Craiova
miercuri, 24 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă o persoană din Ministerul Sănătății, depsitată cu COVID-19. S-au luat măsuri speciale

Încă o persoană din Ministerul Sănătății, depsitată cu COVID-19. S-au luat măsuri speciale

Un număr de trei angajați ai Ministerului Sănătății au fost depistați cu infecție cu noul coronavirus, motiv pentru care sunt impuse măsuri speciale la nivelul instituției. Una dintre acestea este că se va interzice total accesul vizitatorilor.

În total, trei angajați ai MS au fost testați pozitiv, în decurs de trei zile. Unul dintre ei este internat într-un spital de boli infecțioase, urmând ca în cursul zilei de marți să fie internați și ceilalți doi.

Marți a fost realizată dezinfectarea spațiilor din zona unde se află departamentul în care își desfășoară activitatea persoanele depistate pozitiv.

Începând de miercuri, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor.

De asemenea, instituția va funcționa în condiții speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituție, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă.

Toate spațiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecție/nebulizare.

Procesul de testare al angajaților continuă, conform normelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS