0.6 C
Craiova
marți, 5 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateMergem la mare? Guvernul are în plan deschiderea sezonului estival

Mergem la mare? Guvernul are în plan deschiderea sezonului estival

Mergem la mare? Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că după data de 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic și că intenția Guvernului este de a deschide sezonul estival, potrivit Mediafax.

Premierul Orban a mai spus că hotelurile sunt deschise din 15 mai, dar că sectorul turistic va fi reglementat după data de 1 iunie.

„Din 15 mai, hotelurile sunt deschise, singura restricție este legată de neutilizarea spațiilor comune de servire a mesei. Bucătariile se pot deschide, dar masa se va servi în regim de room service. În ceea ce privește sezonul estival sigur că probabil după data de 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Intenția noastră, sigur, e în măsura în care nu există o răspândire mai largă de cazuri de infectare, intenția noastră este, în condiții foarte bine reglementate, să permitem sezonul estival”, a declarat Ludovic Orban, potrivit sursei citate.

Acesta a mai spus că relaxarea restricțiilor se aplică gradual și că au fost până acum relaxate acele activități unde riscul epidemiologic este mai mic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS