16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMaddy Huzu, propusă șef la Spitalul Județean Târgu Jiu, după ce managerul s-a infectat cu coronavirus

Maddy Huzu, propusă șef la Spitalul Județean Târgu Jiu, după ce managerul s-a infectat cu coronavirus

Medicul Maddy Huzu, din cadrul UPU Târgu Jiu, a fost propusă să preia conducerea Spitalului Județean de Urgență din municipiu.

Propunerea a fost făcută Direcției de Sănătate Publică Gorj, de către Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Târgu Jiu, după ce managerul Dumitru Vienescu a fost diagnosticat cu COVID 19. DSP Gorj va înainta Ministerului Sănătății nominalizarea primită și va trebui luată urgent o decizie.

Maddy Huzu, alături de alți trei medici, face parte din Comitetul de Urgență instituit la nivelul Spitalului Județean Târgu Jiu, după emiterea decretului privind instituirea stării de urgență. Din păcate, unul din cei patru medici e izolat la domiciliu, altul are probleme medicale, rămânând doar doi valizi. A fost preferată doctorița Maddy Huzu, care în trecut a ocupat și postul de director medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS