10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlți 5 români din străinătate au decedat din cauza coronavirusului. Bilanț: 24

Alți 5 români din străinătate au decedat din cauza coronavirusului. Bilanț: 24

Alți cinci români din străinătate au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilanțul deceselor în rândul românilor din diaspora ajungând miercuri la 24. De la începutul pandemiei, 196 de cetățeni români din străinătate au fost depistați cu COVID-19, informează hotnews.ro.

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 196 de cetățeni români au fost confirmați cu COVID-19: 105 în Spania, 57 în Italia, 14 în Franța, 7 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA, a transmis miercuri Grupul de comunicare strategică.
De la începutul epidemiei și până la acest moment, au decedat 24 de cetățeni români aflați în străinătate – 9 în Italia, 6 în Franța, 4 în Marea Britanie, 4 în Spania și unul în Germania, au decedat. Cele 5 noi decese sunt în Spania – 3 – și în Marea Britanie – 2.Raportările de marți indicau 19 cetățeni români decedați în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS