20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Gorj: Dosar penal pentru introducerea unui telefon in penitenciar

Gorj: Dosar penal pentru introducerea unui telefon in penitenciar

La data de 28 martie 2020, polițiști din cadrul IPJ Gorj, Serviciul de Investigații Criminale,  au prins  în flagrant, un bărbat, de 37 ani, din orașul Rovinari. Acesta ar fi aruncat  în curtea interioară a Penitenciarului Târgu Jiu, un pachet ce conținea un telefon mobil și care a intrat în posesia  unui deținut.


Din  cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că  la comiterea faptei  a mai participat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bălești. Cu ocazia percheziției corporale efectuate asupra bărbatului de 37 de ani, polițiștii  au mai identificat un pachet ce conținea un alt telefon mobil ce urma să fie aruncat în interior.


Cei doi bărbați au fost conduși la sediul I.P.J. Gorj


Cei doi bărbați au fost conduși la sediul I.P.J. GORJ pentru cercetări. In cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de introducerea în mod ilicit de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...