10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTAROM suspendă toate cursele interne pentru următoarele 14 zile

TAROM suspendă toate cursele interne pentru următoarele 14 zile

Compania aeriană TAROM a anunțat suspendarea tuturor curselor interne, începând de miercuri, de la ora 12.00. Restricția se aplică pe o perioadă de 14 zile, ca măsură a răspândirii COVID-19.

Transportatorul român a anunțat, de asemenea, și suspendarea curselor spre Franța și Germania, începând de joi, pentru cel puțin 14 zile, potrivit digi24.ro.

„Dragi pasageri, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID-19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

– începând cu 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
– începând cu 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile.

Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS