21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajați ai CJ Olt, în izolare la domiciliu. Se așteaptă rezultatele testelor

Angajați ai CJ Olt, în izolare la domiciliu. Se așteaptă rezultatele testelor

11 angajați ai Consiliului Județean Olt se află, începând de luni, 23 martie 2020, în izolare la domiciliu, după ce au venit în contact cu un coleg care, la rândul lui, a intrat în contact cu o persoană sosită dintr-o zonă galbenă.

Un tânăr angajat de la Serviciul IT din cadrul instituției a mers, săptămâna trecută, joi, pentru a prelua un prieten de la aeroportul Otopeni și a-l transporta acasă, unde urma să se autoizoleze la domiciliu, având în vedere că venea din Belgia. Angajatul CJ Olt s-a prezentat, vineri, fără nicio problemă la lucru, nerealizând că va trebui să stea, la rândul lui, în autoizolare la domiciliu.

Situația autoizolării angajaților CJ Olt care au intrat în contact cu tânărul s-a pus de-abia luni, 23 martie 2020, când a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică.
„11 angajați sunt în autoizolare la domiciliu. O parte au fost și testați, Direcția de Sănătate Publică a decis cine să fie testat, în urma anchetei epidemiologice, aștept să ne vină rezultatele astăzi“, a declarat vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu.
DSP Olt nu a comunicat, până la ora redactării acestei știri, un punct de vedere oficial cu privire la această situație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS