10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui din cauza unor deficiențe care pun în pericol siguranța șoferilor

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui din cauza unor deficiențe care pun în pericol siguranța șoferilor

Centrul Infotrafic anunţă, sâmbătă, mai multe restricţii de circulaţie pe Autostrada A2, Bucureşti-Constanţa. Din cauza unor deficienţe care pun în pericol siguranţa şoferilor şi pasagerilor a fost deviat traficul pe podul Borcea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, la km 145+670 de metri, s-au constatat deficienţe ale suprastructurii pe zona căii de rulare a Podului Borcea, care pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

„Din această cauză, s-a procedat la devierea traficului de pe calea 2 (sensul către Capitală) pe calea 1 (sensul către litoral), pe tronsonul kilometric 147-144+200 de metri, unde se va circula pe calea 1 în ambele sensuri”, anunţă reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, din cauza lucrărilor de asfaltare, pe sensul către Capitală al autostrăzii Bucureşti-Constanţa, s-a închis nodul rutier de la kilometrul 15, ieşirea spre Cernica. Accesul către localităţile Cernica şi Bălăceanca se va face prin DNCB.

Pe tronsonul kilometric 27-33, între localităţile Brăneşti, judeţul Ilfov, şi Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

De asemena, sunt restricţii de circulaţie pe tronsonul kilometric 11+500 – 17 al sensului de mers către litoral, unde se desfăşoară lucrări de asfaltare. Astfel, traficul are loc pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), au mai anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS