22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat aflat în izolare la Crasna a cerut păstrăv proaspăt, somon afumat, icre și chiloți, pentru că i-a uitat în Corsica

Un bărbat aflat în izolare la Crasna a cerut păstrăv proaspăt, somon afumat, icre și chiloți, pentru că i-a uitat în Corsica

Autoritățile din Crasna, Gorj, au rămas șocate zilele trecute când un bărbat întors din Corsica le-a cerut un meniu de lux în locul hranei de zi cu zi primită de restul celor izolați.

În Crasna sunt câteva zeci de persoane aflate în izolare la domiciliu. Majoritatea sunt venite din Italia și Franța. Unul dintre cei sosiți din Franța le-a solicitat reprezentanților primăriei un meniu compus din păstrăv proaspăt, somon afumat și icre. De asemenea, tânărul respectiv a mai solicitat ca autoritățile să îi achiziționeze și chiloți pentru că bărbatul respectiv și i-a uitat în Corsica, în graba plecării înspre România.

Cetățeanul le-a mai pretins reprezentanților autorității locale să îi schimbe euro în lei pentru că nu a avut timp la venirea în țară. Solicitările bărbatului au rămas neonorate, deocamdată, și acesta primește masa la fel ca și restul celor izolați. Este vorba de 22 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS