5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate George Soros acuză Facebook că ar conspira cu Donald Trump

George Soros acuză Facebook că ar conspira cu Donald Trump

-

George Soros miliardarul american a declarat că Facebook răspândește dezinformarea în rândul utilizatorilor săi, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcția de președinte al SUA.

„Cred că există un fel de operațiune informală de asistență reciprocă sau înțelegere între Trump și Facebook“, a declarat Soros la Forumul Economic Mondial de la Davos, transmite Bloomberg.

„Facebook va lucra pentru a ajutat la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, așadar situația aceasta nu se va schimba și îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2010”, a adăugat acesta.

Soros nu a oferit nicio dovadă în acest sens. ”Acest lucru este total greșit”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Facebook, Andy Stone.

Soros a utilizat, de asemenea, în trecut, în cadrul discursului său anual de la Davos pentru a critica gigantul social media. În 2018, acesta a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care alimentează dependența în rândul utilizatorilor, iar anul trecut a reiterat necesitatea reglementărilor companiilor din sectorul tehnologiei.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS