Acasă Actualitate În acest weekend, temperaturi mult mai ridicate decât cele specifice lunii...

În acest weekend, temperaturi mult mai ridicate decât cele specifice lunii ianuarie

-

Meteorologii anunță, pentru acest weekend, temperaturi mult mai ridicate decât cele specifice lunii ianuarie, cu valori ce ajung la 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -6 și 4 grade.


În cursul zilei de sâmbătă, temperaturile vor fi mult mai ridicate decât cele climatologic specifice în a doua decadă a lunii ianuarie. Maximele se vor încadra între 2 și 12 grade și minime între -6 și 4 grade.
Cerul va avea înnorări temporare. Izolat se vor semnala precipitații slabe, ploi trecătoare în sudul extrem și în sud-est.

Şi lapoviță sau fulguieli în zona Carpaților Orientali și în Moldova, unde cu totul izolat vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la începutul zilei pe crestele montane și în extremitatea de sud-vest. Pe spații mici se va semnala ceață.

Pentru duminică, în țară, meteorologii anunță temperaturi mai scăzute.

Valorile din timpul zilei vor fi, iarăși, mai ridicate decât cele obițnuite. Minimele nopții de duminică spre luni se vor apropia de mediile climatologice specifice datei în majoritatea zonelor.
Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime între -10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1 grad pe litoral. În vest și în nord-vest și parțial în centrul teritoriului nebulozitatea joasă va fi persistentă, local, mai ales noaptea, va fi ceață și izolat vor fi posibile fulguieli sau burniță. În restul țării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și doar izolat ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în est și în sud-est, informează ANM


ȘTIRI VIDEO GdS

Cercetat pentru pornografie infantilă şi şantaj

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au desfășurat percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar...

Dolj: Acţiuni pentru respectarea ordonanţelor militare

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală Melineşti au continuat, astăzi, desfăşurarea de acţiuni pentru impunerea respectării ordonanţelor militare, fiind desfăşurată o acţiune cu efective...