22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTinerii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon la Târgu Jiu urma să se căsătorească

Tinerii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon la Târgu Jiu urma să se căsătorească

Tinerii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon la Târgu Jiu au lăsat în urmă multă durere. Părinții celor doi copii, o fată, de 18 ani, și un băiat, de 19 ani, au suferit un șoc la auzul veștii că le-au pierit copiii. Vecinii celor doi tineri spun că aceștia s-au mutat împreună în urmă cu ceva timp la Târgu Jiu, ca să nu mai facă naveta de la Tismana, unde locuiesc părinții lor. Fata era elevă la liceu, iar prietenul acesteia era angajat la o firmă din Târgu Jiu.

Ultima dată când i-au văzut a fost în urmă cu două zile, când cei doi s-ar fi plâns că au ceva probleme cu soba de la care se încălzeau. Vecinii ar fi văzut și că ieșea mult fum din locuința respectivă. Au fost găsiți cu geamurile deschise. Bărbatul era mort în baie și fata pe pat. Mama fetei a fost cea care a văzut că tinerii nu mai răspund la telefon și a mers la locuință pentru a vedea ce se întâmplă. Femeia a și fost cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Tragedia este imensă pentru familii care se pregăteau pentru căsătoria celor doi tineri.

Dosar pentru ucidere din culpă

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă în cazul morții celor doi tineri. Oamenii legii vor să afle care au fost circumstanțele în care s-a produs decesul și dacă cineva se face vinovat de cele întâmplate. „La data de 8 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie, de 51 de ani, din orașul Tismana, despre faptul că, în această dimineaţă, i-a găsit decedați pe fiica sa și pe prietenul acesteia, într-o locuința închiriată, de pe strada Izlaz, din Târgu Jiu. Polițiștii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor, constatând că o tânără, de 18 ani, și prietenul său, de 19 ani, din orașul Tismana, care locuiau cu chirie într-o garsonieră din municipiul Târgu Jiu, au fost găsiți decedați ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon provenit de la o sobă pe lemne.

Cu ocazia examinării cadavrelor, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpuri, care au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, conform Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS