11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBuzău: Autorul incendiului dintr-un bloc din Berca, internat la Spitalul Săpoca

Buzău: Autorul incendiului dintr-un bloc din Berca, internat la Spitalul Săpoca

Incendiul produs miercuri într-un bloc cu patru etaje din localitatea buzoiană Săpoca a fost provocat de un tânăr care a fost internat pentru investigaţii la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Nazîru, în urma unui apel la 112 prin care se sesiza un incendiu într-un bloc de locuinţe din localitatea Berca, dispeceratul IJJ Buzău a direcţionat la faţa locului o patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan din localitatea respectivă.

Cine era autorul

„În baza informaţiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un bărbat de 23 de ani despre care se susţine că ar fi fost autorul incediului, persoana fiind imobilizată la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliţie pentru investigaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Buzău.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Buzău, tânărul, care era cunoscut cu probleme medicale, cu acordul familiei, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca pentru a se stabili dacă urmează un tratament de specialitate şi dacă a incendiat intenţionat apartament şi nu accidental, după cum a declarat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS