12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRăsturnare de situație în dosarul accidentului provocat de Daniel Chițoiu

Răsturnare de situație în dosarul accidentului provocat de Daniel Chițoiu

În ancheta privind accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu, principala ipoteză este că fostul ministru vorbea la telefon în momentul producerii accidentului.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal, potrivit digi24.ro.
Daniel Chiţoiu ar urma să dea declaraţii anchetatorilor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit. Fostul ministru va fi audiat după 1 ianuarie.

Daniel Chițoiu nu a fost audiat, pentru că este în continuare internat

Daniel Chițoiu nu a fost până acum audiat, pentru că este în continuare internat. Anchetatorii au început să se intereseze de starea de sănătate a ministrului după ce au fost făcute publice fotografii cu el mergând pe propriile picioare.
Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte și fractură de stern.
Daniel Chițoiu a fost implicat, pe 26 decembrie, într-un accident pe DN 7, în județul Argeș, soldat cu doi morți. Polițiștii au stabilit că autoturismul condus de Chițoiu ar fi intrat pe contrasens și așteaptă rezultatele expertizei tehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS