14.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateWizz Air susține că pasagerilor zborului întârziat 23 de ore li s-a oferit casare, zbor alternativ, rambursarea biletului

Wizz Air susține că pasagerilor zborului întârziat 23 de ore li s-a oferit casare, zbor alternativ, rambursarea biletului


Pasagerii zborului W6 3352 au fost informați și li s-a oferit cazare la hotel, programarea pe un zbor alternativ în funcție de disponibilitate, rambursarea totală a sumei achitate pentru bilet sau rambursarea în proporție de 120% sub formă de credit pentru rezervări viitoare, anunță Wizz Air, citată de Mediafax.

„Zborul Wizz Air W6 3352 de la Bruxelles Charleroi la Cluj-Napoca din 19 decembrie a suferit o întârziere semnificativă din cauza sosirii întârziate a aeronavei de pe zborul anterior, cauzată de condițiile meteorologice nefavorabile din Cluj-Napoca

Zborul W6 3352 a fost operat de la Aeroportul Liege și a decolat pe 20 decembrie la 11:28, ora locală.

Pasagerii afectați au fost informați și li s-a oferit cazare la hotel, programarea pe un zbor alternativ în funcție de disponibilitate, rambursarea totală a sumei achitate pentru bilet sau rambursarea în proporție de 120% sub formă de credit pentru rezervări viitoare.

Pasagerii primesc informații despre drepturile pe care le au pe un document tipărit, dar și pe adresa de e-mail pe care au furnizat-o în timpul rezervării.

În documentul furnizat, dar și în e-mailul primit, pasagerii pot regăsi un număr de telefon (diferit față de cel obișnuit de relații clienți de pe site-ul wizzair.com) unde pot apela pentru asistență.

Situația creată este rezultatul condițiilor meteo de pe anumite aeroporturi din România, care afectează operațiunile în ultimele zile.

Wizz Air a inițiat acțiuni specifice situațiilor excepționale și depune toate eforturile pentru ca pasagerii să fie informați și să primească actualizări cu privire la evoluția situației. Condițiile meteorologice sunt în afara controlului companiei, iar Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea noastră”, a comunicat compania aeronautică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS