20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.

„El spunea că nu vrea să consume apă și că dacă el nu consumă nu înțelege de ce ar plăti și canalizarea. (…) I-am explicat că legea spune, că în situația în care avem rețea de canalizare și avem și rețea de apă suntem obligați să plătim”, a declarat, pentru Mediafax, primarul din Bârlad, Dumitru Boroș.

Cât discuta cu bărbatul, primarul a aflat și motivul pentru care acesta refuză să consume apă de la robinet și preferă să folosească apa de ploaie.

„El a zis „Eu nu consum apă din rețea. Nu consum, că eu am văzut astă vară la baraj la Râpa Albastră că făceau sex în baraj.“. Consumă apă de ploaie”, a spus Boroș.

Barajul de la Râpa Albastră se află la 4 kilometri de oraș. Bărbatul a fost direcționat către compania care furnizează apă curentă în Bârlad, pentru a lămuri situația.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...