16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Economiei îi cere Gabrielei Firea un plan de reabilitare a rețelei de termoficare

Ministrul Economiei îi cere Gabrielei Firea un plan de reabilitare a rețelei de termoficare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Capitalei, Gabriela Firea, un plan de reabilitare a rețelei de termoficare. El o acuză că lansează atacuri nejustificate pentru că nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele, informează Hotnews.

„Rețeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declarații, asa cum crede Gabriela Firea. Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat.

În disperare de cauză, pentru că nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lansează atacuri nejustificate.

În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ și ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel. Îi cer primarului Capitalei sa prezinte un plan de reabilitare a rețelei de termoficare. Bucureștenii nu trebuie sa sufere din cauza incompetenței!”, a scris duminică pe Facebook ministrul Economiei.

Cum a pornit totul

Mesajul acestuia are loc în contextul disputei între premierul Ludovic Orban și primarul Capitalei.
Ludovic Orban a criticat-o pe Gabriela Firea, afirmând că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele din mandatul acesteia pe proiectele de investiţii importante sunt „aproape egale cu zero”. El a mai spus că situaţia din domeniul furnizării energiei termice este, de asemenea, critică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS