7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePaznicul unei şcoli din Medgidia, cercetat penal pentru agresiune sexuală asupra unei eleve de 11 ani

Paznicul unei şcoli din Medgidia, cercetat penal pentru agresiune sexuală asupra unei eleve de 11 ani

Un bărbat de 60 de ani, paznicul Şcolii Gimnaziale „I. L. Caragiale” din municipiul Medgidia, este cercetat penal pentru agresiune sexuală asupra unei eleve de 11 ani, după ce părinţii acesteia au făcut o sesizare către poliţie.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Constanţa, poliţia Municipiului Medgidia a fost sesizată despre faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost abordată şi ulterior pipăită de către un bărbat de 60 de ani, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală”.

O anchetă în acest caz a demarat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, unde s-a reclamat că paznicul şcolii le-ar fi oferit ţigări unor eleve, având totodată un comportament necorespunzător faţă de acestea.

„Referitor la cazul de la Şcoala Gimnazială „I.L. Caragiale” Medgidia, ISJ Constanţa a demarat deja o anchetă. (…) Inspectorul şcolar general adjunct se ocupă de ancheta disciplinară”, a menţionat şeful ISJ, Sorin Mihai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS