Acasă Actualitate Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora

Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora

-

Românii din străinătate, care au la dispoziție trei zile pentru a vota (vineri, sâmbătă și duminică), au început astăzi să-și exprime opțiunile pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Prezența la urne este, vineri după-amiază, mai mare decât în turul întâi. Cea mai mare prezență se înregistrează în secții din Chișinău și Bruxelles.

Urmărește LIVE situația votului pe pagina oficială a Biroului Electoral Central

Ora 16.50 – Procurorul-șef european, Laura Codruța Kovesi, a votat la secția de votare deschisă în Helsinki. În Finlanda au fost organizate trei secții de votare.

Ora 16.30 – 36.617 români au votat deja în străinătate. Cele mai multe voturi se înregistrează în două secții din Chișinău, două de la Bruxelles și una de la Roma. Împreună cu cele 17.503 voturi prin corespondență, sunt deja peste 54.000 de voturi din diaspora.

Citeşte continuarea pe G4media.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.