11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit Leo Iorga, solistul trupei Compact

A murit Leo Iorga, solistul trupei Compact

Leo Iorga, solistul trupei Compact a murit astăzi, la vârsta de 54 de ani, după o luptă de 8 ani cu cancerul. Vestea tristă a fost confirmată de colegul său de trupă, Adrian Ordean.

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Leo Iorga se agravase, iar artistul a ajuns la spital recent, în urma unor complicații aduse de o pneumonie care a recidivat. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula, pentru Ciao.

Ultimul concert al lui Leo Iorga Ultimul său concert, unul ce va rămâne în istoria muzicală românească, a fost pe 20 septembrie a.c., când, sfindând greutatea bolii, din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operație, solistul a făcut audiența prezentă la spectacolul de la Arenele Romane să împietrească de emoție, la auzul refrenului pe care vocea sa l-a făcut nemuritor: „După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS