Acasă Actualitate Viorica Dăncilă a inaugurat câțiva kilometri de șosea pe bicicletă

Viorica Dăncilă a inaugurat câțiva kilometri de șosea pe bicicletă

-

​Premierul demis Viorica Dăncilă s-a plimbat cu bicicleta, astăzi, pe centura orașului Bacău. Premierul demis a fost flancat de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, dar și de liderul PSD Bacău, Dragoș Benea, notează Hotnews. În spatele acestora s-au aliniat, tot pe biciclete, mai mulți pesediști.

Aflată în plină campanie electorală pentru prezidențiale, Dăncilă a mers pe șantierul șoselei de centură a Bacăului. Ea a primit o bicicletă albă și a mers câțiva kilometri pe șosea, înconjurată de liderii PSD, toți pe biciclete negre.

La finalul cursei, Dăncilă a spus că a testat „ceea ce s-a realizat” și s-a plâns că nu mai are timp să facă sport, pentru că este ocupată cu ”activitățile guvernamentale”. Întrebată cum i se pare centura Bacăului, a răspuns că este „bine realizată și utilă”.

„Nu am avut aroganța să spunem că noi am realizat totul, pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest guvern a făcut pași importanți”, a susținut premierul demis.

Șoseaua de centură a Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii „Moldova” (Coridorul IX Paneuropean), iar ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019. Contractul prevede proiectarea şi execuţia a 30,8 km de drum naţional, din care 16,269 km în profil de autostradă. Durata contractului este de 36 de luni, din care şase luni proiectarea şi 30 de luni execuţia lucrărilor, pentru care constructorul oferă o perioadă de garanţie de 84 de luni.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...