12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe temperaturi vor fi până pe 25 noiembrie

Ce temperaturi vor fi până pe 25 noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat, vineri, cum va fi vremea în perioada 28 octombrie – 25 noiembrie. Potrivit prognozei ANM, în prima parte a intervalului se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice intervalului, la nivelul întregii țări. Vremea se răcește după data de 1 noiembrie, când în nordul țării se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

În săptămâna 4-11 noiembrie
Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

În săptămâna 11-18 noiembrie
Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru
această săptămână, pe întreg teritoriul României.

În săptămâna 18-25 noiembrie
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată țara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS