Acasă Actualitate Vremea în weekend. Unde vor fi temperaturi de peste 30 de grade

Vremea în weekend. Unde vor fi temperaturi de peste 30 de grade

-

Vremea în weekend se anunţă călduroasă.

Meteorologii informează că în partea de sud a ţării temperaturile vor ajunge chiar şi la 31 de grade,în extremitatea sudică.

Pe de altă parte, în nord vor fi 22 de grade.

„În acest weekend, vremea se ameliorează semnificativ. Se încălzeşte treptat, astfel încât va fi deosebit de cald în partea de sud şi de est a teritoriului. Temperaturile maxime vor atinge sâmbătă 27-28 de grade, în sud, iar duminică 29 chiar şi 31 de grade în extremitatea de sud, în Lunca Dunării. În această perioadă, în partea de sud ar trebui să înregistrăm cel mult 23 – 24 de grade”, a declarat, pentru Mediafax, Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Pe de altă parte, în celelalte regiuni, temperaturile vor fi de 22 de grade în nordul şi centrul ţării, până spre 24-25 de grade, în regiunile vestice.

„În Capitală, sâmbătă vor fi 27 de grade, iar duminică 29 de grade. Noaptea vor fi valori de 10 grade la periferie şi 13 grade în centru”, a mai precizat Alina Şerban.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...