16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânără căutată de poliţişti, după ce familia nu are veşti de la ea de 2 ani

Tânără căutată de poliţişti, după ce familia nu are veşti de la ea de 2 ani

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Rast au fost sesizaţi de o femeie, din Bistreţ, care locuieşte în prezent în Franţa, că nu a mai reuşit să ia legătura cu fiica sa, Radu Alexandra-Dorina-Georgiana, de 25 de ani, de 2 ani.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, la sfârșitul anului 2014, începutul anului 2015, tânăra de 25 de ani a plecat împreună cu mama sa la muncă în Franța, iar din luna august 2016, din cauza unor neînțelegeri, relațiile dintre acestea s-au răcit și de atunci nu au mai ţinut legătura.
Tânăra ar fi venit în luna mai 2017, în comuna Bistreț, la domiciliul bunicii paterne, unde a stat câteva zile, timp în care și-a schimbat cartea de identitate, iar de atunci aceasta nu a mai luat legătura cu familia.
Semnalmente: aproximativ 1,65m înălțime, păr vopsit roșcat, drept, lung, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite.
Cine poate da informaţii cu privire la persoana în cauză este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS