19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Două mașini, acroșate de un TIR pe marginea A1. Doi bărbaţi au murit

Două mașini, acroșate de un TIR pe marginea A1. Doi bărbaţi au murit

Doi bărbaţi au murit, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident produs pe autostrada A1, între localităţile hunedorene Ilia şi Deva, după ce au fost loviţi de un TIR. Victimele se aflau pe banda de urgenţă, unde încercau să repare unul dintre autoturisme.
Traficul a fost blocat, iar circulaţia autovehiculelor a fost deviată pe DN7 până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului, relatează Agerpres.

„Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă. Şoferi celor două vehicule încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme.
La faţa locului, au intervenit şi pompierii secţiei Ilia specializaţi în acţiuni de salvare, descarcerare şi prim-ajutor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...